ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Δος μου κι εμένα άνεση, Παναγιά μου,
πριν ν’ απέλθω και πλέον δεν θα υπάρχω.(Αλεξ. Παπαδ.)

Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2012

Φωτιά στον καρνάβαλο!


Όχι στα φετινά καρναβάλια! Περισσότερο από κάθε άλλη φορά ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ! Ένα μεγάλο όχι απ'όλους συνολικά τους Έλληνες. Πιστούς και απίστους.Άθεους και ένθεους.Καρναβαλιστές και νηφάλιους. Απ'όλους τους πανέλληνες μποϋκοτάζ στην μαύρη ισοπέδωση και ελεεινή άθλια υποκρισία.

Όχι στην προβατοποίηση,στην ισοπέδωση, στην αλλοίωση του προσώπου. Πώς μπορεί να χαίρεσαι, να πανηγυρίζεις, να οργιάζεις πάνω από πτώματα φτωχών,αστέγων,πεινασμένων! Μην φανείς άσπλαχνος,γελοίος και άθλιος!Μην εξορκίσεις την θλίψη και την απελπισία με υποκριτική και ψεύτικη χαρά. Εκτονώσου με το έλεος,με την καλή οργή του θυμικού, με την πνευματική χαρά,την υγιή επανάσταση σε κάθε κατεστημένη αμαρτία,ισοπέδωση, κατανάλωση, μαζικοποιημένη πλάνη και χειραγώγηση!Όχι πιά στην υποκουλτούρα και την προσβολή του ανθρωπίνου προσώπου. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, φέτος ΟΧΙ! Στάσου αυθεντικός, μετανοϊκός,επαναστατημένος,αληθινός! Φίμωσε και αγνόησε αυτούς που ποντάρουν στην βλακεία και τα ετήσια όργια του λαού, σαν κάτι το εθιμικό και τετριμμένο, σαν μια δοθείσα ευκαιρία για να "περάσουν" πράγματα ύποπτα, ενώ εσύ αθλίως,φτωχέ, πανηγυρίζεις. Τέρμα! Όχι άλλο όπιο! Όχι άλλη βαρβαρική κουλτούρα και ανοησία.

Είμαστε πλήρεις από καρνάβαλους, αηδιαστικές,άθλιες,αλαζονικές, επηρμένες κυβερνητικές μουτσούνες. Από νεόκοπους και παλαιούς φαρισαίους πού παίζουν τους πεσσούς στην πλάτη του λαού, κίναιδους αργυραμοιβούς του συμφέροντος και του μαμωνά. Έχουμε χορτάσει από υποκρισία δεινή. Μην τους μιμηθείς νεοέλληνα. Εκτονώσου με υγεία και οργή. Ανάτρεψε τον ΚΑΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Σήκωσε την γροθιά στον παλαιό άνθρωπο.

Ιδού καιρός ευπρόσδεκτος,ιδού καιρός μετανοίας! Ας πάρουμε στις πλάτες μας τον ΩΡΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ , τον ΩΡΑΙΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ άνθρωπο, πού κρύβουμε όλοι στο πνευματικό μας DNA και να τον ανυψώσουμε. Να τον κάνουμε σημαία και να χαλάσουμε τα σχέδια παντός καρναβάλου και σατανά, πού επιβουλεύεται και μηρυκάζει αλαζών το τετριμμένο, πώς έχει στο χέρι την ψυχή μας και την προσωπικότητα μας.

Χαλάστε τους το πρόστυχο μέλλον! Φωτιά στους καρναβάλους!

1 σχόλιο:

Sophia Drekou είπε...

Καλό Τριώδιο*
http://pesotithesgr.blogspot.com/search/label/Siglitiki