ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Δος μου κι εμένα άνεση, Παναγιά μου,
πριν ν’ απέλθω και πλέον δεν θα υπάρχω.(Αλεξ. Παπαδ.)

Τρίτη, Μαΐου 01, 2012

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΥΚΤΟΓΙΑΡΟΒΑ: όταν ο άνθρωπος γίνεται τσίχλα και η τσίχλα δηλητήριο...Η αμαρτία γεννά τον θάνατο. Αυτή είναι μια αλάνθαστη δογματική αλήθεια. Μια ηθική αλήθεια και πραγματικότητα πέρα από ηθικολογίες, συμβάσεις και taboo.

Μπορεί η αμαρτία να είναι αποδεκτή σαν καθεστώς, η εκμηδένιση και η εκμετάλλευση του ανθρώπου, πράγμα αυτονόητο για την προοδευμένη κοινωνία μας.Πράγμα συνηθισμένο και καθημερινό. Με το οποίο ο άνθρωπος βολεύεται, πορεύεται και πραγματώνεται. Όταν  όμως φτάσεις στο κατακάθι του ποτηριού, το γεμάτο με άκρατο ηδονικό οίνο, το φαρμάκι θα σε κατακάψει και θα σε εξοντώσει. Και τότε μην ψάχνεις για ενόχους. Θα έχεις διαπράξει την πιό κοινή και την πιο ανόητη αυτοχειρία.

Δεν αμνηστεύω την ιερόδουλο για την πράξη της. Κυρίως γιατί απ'οτι φαίνεται , μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο, μετέδιδε εις γνώσιν της τον θάνατο. Ίσως σαν μία πράξη σαδιστικής εκδικητικότητας για όλα αυτά τα σάπια κορμιά και τις ανάπηρες ψυχές πού βρώμιζαν το κορμί και την ύπαρξη της.Θύμα του πιο αρχαίου ιού πού ονομάζεται εγκληματική εκδίκηση και ανταπόδοση και θύτης η ίδια.Γνωρίζω όμως με βεβαιότητα ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός: και αυτό πέρα από μελοδραματισμούς, συμβάσεις και κοινοτυπίες είναι το σύστημα.

Ένα άθλιο υποκριτικό σύστημα πού εξαγιάζει την χρησιμότητα της επί χρήμασι πορνείας και του δουλεμπορίου ώς μια ηθική και αυτονόητη εκτόνωση του ατόμου. Ένα σύστημα πού στιγματίζει το πεδίο και αντικείμενο εκτόνωσης ως πορνικό, ενώ αρνείται να αποδώσει τον χαρακτηρισμό του πόρνου στον ίδιο τον πελάτη. Αναρωτιέμαι ποιός είναι ο πραγματικά πόρνος: Αυτός πού αγοράζει κάτι σπουδαίο τόσο φτηνά και κυνικά ή η ίδια σκλάβα ενός διεθνούς κυκλώματος με τις υψηλές προστασίες κάθε θεσμικού και νομίμου φορέα. Η ευνομούμενη κοινωνία αμνηστεύει όλους αυτούς τους ευυπόληπτους πολίτες (γεροτράγους με εθισμό και ανόητους νεαρούς πού οφείλουν να αποδείξουν την αρρενωπότητα τους σε εξ ίσου ηλίθιους πατεράδες και φίλους) και τους θυματοποιεί όταν συμβεί το μοιραίον και δαιμονοποιεί τις πόρνες.Βέβαια, πριν από το μοιραίο όλα έβαιναν καλώς και κατά τάξιν και όλα ήταν ηθικά, όμορφα και αγγελικά πλασμένα.

Κάποιοι θα μου προσάψουν μελοδραματική ηθικολογία.Ίσως και πουριτανική υποκρίσια.Παλιότερα, η πορνεία ήταν λίγο πολύ επιλογή( αν και σε αυτό διατηρούμε σκληρές επιφυλάξεις) Σήμερα κυριαρχεί ο νόμος του τράφικινγκ, πού είναι αφάνταστα πιό επικίνδυνος και ανθρωποκτόνος και από αυτόν του AIDS. Και αναρωτιέμαι ποιός είναι ο συντηρητικός, ο υποκριτής και ο εθελότυφλος...

Όταν ο άνθρωπος καταντά τσίχλα πού μπορείς να την μασήσεις, να την αποχυμώσεις, να την εξουθενώσεις στο χνώτο και στην διάθεση σου και μετά να την φτύσεις και να την πατήσεις στο πάτωμα, έχει δολοφονηθεί η ίδια η ηθική, έχει ήδη διαπραχθεί το έγκλημα.Αλλοίμονο η τσίχλα έγινε εκδικητικό και ύπουλο δηλητήριο.

Η αμαρτία γεννά τον θάνατο. Αυτή είναι μια αλάνθαστη δογματική αλήθεια. Μια ηθική αλήθεια και πραγματικότητα πέρα από ηθικολογίες, συμβάσεις και taboo.

Η μεταμέλεια, η πρόληψη και η έμπρακτη καταδίκη της πορνείας και του δουλεμπορίου είναι η μόνη λύση.

Όποια επιχειρήματα υπέρ της επί χρήμασι πορνείας, συμπεριλαμβανομένων της επίκλησης δικαιωμάτων αυτοδιάθεσης και της "βιολογικής απεμπλοκής" των κάθε λογής αναπήρων είναι απλά φαρισαϊκές φανφάρες, πού προσβάλουν τον άνθρωπο στο πρόσωπο του.Το υπογάστριο και το οικονομικό συμφέρον, η ασφάλεια της συντήρησης ενός ανθρωποφάγου συστήματος(κυρίως) και άλλα συναφή είναι οι κακοί σύμβουλοι, οι τύραννοι επιβολείς της βολικής ηθικής μας.

Βέβαια δεν έχει κανείς να περιμένει κάτι καλύτερο από μια κοινωνία εθισμένη και δομημένη πάνω σε κάθε είδους συμβιβασμό, πάνω σε κάθε είδους πορνεία. Δεν ωφελεί να ψάχνεις συναίσθηση και κατανόηση στα Σόδομα, όπου το άσπρο είναι μαύρο και το μαύρο άσπρο.

Τουλάχιστον η πραγματικότητα του φυσικού θανάτου( ο πνευματικός θάνατος είναι άγνωστη πραγματικότητα για τους περισσότερους) ας κάνει τους πλέον αδύναμους πιο συνετούς...

Όταν μπλέξεις με τον διάβολο, ο τελευταίος πού θα γελάσει είναι πάντα ο διάβολος...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2ας Μαΐου: Τί απάνθρωπα εξευτελιστική! Τί υποκριτικά εξευτελιστική η πράξη του κράτους να προβάλλει τα ονόματα και τις φωτογραφίες των φορέων ιερόδουλων στην δημοσιότητα! Τώρα πού πάνε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα κύριοι φαρισαίοι;;; Περίπατο;;;Κρέατα εκθέτετε; Νούμερα; Ή ανθρώπινες υποστάσεις;;;
Το απλούστερο πού θα μπορούσαν να κάμουνε(αφού φυσικά τις εντοπίσανε και αυτές οι ίδιες κρατούνται) είναι να προτείνουν σε κάθε επισκέπτη των οίκων ανοχής να πάει να εξεταστεί. Σε κάθε επισκέπτη ανεξαιρέτως, παντός οίκου ανοχής. Τόσο απλά.

Ζούμε (σ)την ρωμαϊκή αρένα!

Τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα τα θυμούνται μόνο κάθε φορά πού θα πρέπει να αλλάξουμε ταυτότητες ή να μην φοράμε δημοσίως σταυρό. Δηλαδή μόνον για... φρικτά εγκλήματα κατά της... δημοκρατίας!!!! O tempora o mores!!!Δεν θά πρεπε να προστατευτούν αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα;Η κοινωνία μας δίνει άσυλο σε παιδεραστές,καννίβαλους και άλλα τέτοια φαινόμενα. Γιατί όχι και σε αυτές; Μήπως επειδή η κοινωνία βλέπει στην πόρνη το ΊΔΙΟ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: