ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Δος μου κι εμένα άνεση, Παναγιά μου,
πριν ν’ απέλθω και πλέον δεν θα υπάρχω.(Αλεξ. Παπαδ.)

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2012

Η ελιταρία του τίποτα!Τί αφάνταση υποκρισία Θεέ μου! Όλοι αυτοί πού εξεγείρονται για την σύλληψη του νεαρού και μιλάνε για την ποινικοποίηση της ελευθερίας της έκφρασης, δεν έχουν ούτε ανθρώπινο ενδιαφέρον για τον περι ου, ούτε καίγονται για "δημοκρατικά δικαιώματα". Είναι οι ίδιοι που αιτούν αποποινικοποίηση της βλασφημίας. Ουσιαστικά, θέλουν να δημιουργήσουν δεδικασμένο για να μπορούν να εκφράζουν ελεθεριόστομα τα απωθημένα τους ενάντια στην Εκκλησία, ανενόχλητοι. Οι καταβολές τους είναι πασίγνωστες. Είναι αποδεδειγμένο πως αυτοί ακριβώς είναι πού δεν αντέχουν την σάτιρα πού στοχοποιεί το πρόσωπο ή τις ιδέες τους. Το έχω κάνει και ξέρω.Εκεί απαιτούν σιγή και "σεβασμό". Τραγικό είναι πού αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στον "πνευματικό" ή πολιτικό χώρο. Εκδίδονται, θαυμάζονται, εκλέγονται, επηρεάζουν. Τί χρεωκοπημένη πνευματικά κοινωνία! Είδωλα με επιβαρυμένη πνευματική υγεία,χωρίς ίχνος ήθους και συναίσθησης. Ε, ρε να βράσω την κουλτούρα σας. Χίλιες φορές με τους "αγράμματους"!

Κανένας δεν γνωρίζει την ψυχοσύνθεση του λαού πού προτίθεται να κυβερνήσει. Ζούνε στις Βερσαλίες τους οι αχαρακτήριστοι!Θρησκευόμενος ή άθεος ο Έλληνας έχει κάποιες ευαισθησίες. Βρίζουν έναν κεκοιμημένο μοναχό και δεν τρέχει κάστανο; Οι Έλληνες έχουμε την ευαισθησία μας σε κάτι τέτοια θέματα σεβασμού των νεκρών. Αυτοί νομίζουνε πώς είναι κάπου σε μια φοιτητική καφετέρια και παίζουν ακόμα τους ροβεσπιέρους. Δεν κατάλαβαν ότι εκλεχτηκαν από έλληνες φορολογούμενους,τους οποίους πρέπει να σέβονται. Η ελιταρία! Οι πατρίκιοι της λόρδας!Διεκδικούν και την κυβέρνηση οι επηρμένοι! Σίγουρα κάθε πρωί ξυπνάνε και σιχτιρίζουνε την τύχη τους που δεν γεννήθηκαν στο Παρίσι ή το Αμστερνταμ, αλλά γεννήθηκαν "ψωροέλληνες". Ελληνικό Κοινοβούλιο!Για να μην περιλάβω και τους πεφωτισμένους συγγραφείς! Βγάζεις ένα βιβλιαράκι της πλάκας και νομίζεις πώς έγινες φωστήρας του Γένους και εχεις το δικαίωμα να μανιπουλάρεις τις "μάζες". Ο τσελεμεντές είναι πιο πρακτικός και με καλύτερες , ειλικρινέστερες προθέσεις!

Μεθυσμένοι ανόητοι πού απολαμβάνουν την ασυλία του ελληνικού λαού, επειδή κρατάνε μια δυναμική στάση ενάντια στο μνημόνιο.Αλλά έως πότε;


σχόλια από το FB

Δεν υπάρχουν σχόλια: