ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Δος μου κι εμένα άνεση, Παναγιά μου,
πριν ν’ απέλθω και πλέον δεν θα υπάρχω.(Αλεξ. Παπαδ.)

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2012

Απάντηση σε νεοπαγανιστική πρόκληση- Η πρώτη και τελευταία μου

ψευδοθεός  βατεύων απαθέστατην(;) "θεά"!
Έλαβα το παρακάτω email  από άγνωστο σε μένα αποστολέα,  το πιθανότερο  νεοπαγανιστή(παγανισμός=θρησκευτική ειδωλολατρία του χύδην όχλου) πού αφορά τον κίνδυνο των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και μας εφιστά την προσοχή, καταλογίζωντας στο Ορθόδοξο Ιερατείο , αδιαφορία και αδράνεια.


ΤΟ ΜΑΙL έχει ως εξής: "


  Μπορείτε  να  διαβάσετε  για  τον  ισλαμιστή  Γκιουλέν  που  ανοίγει  σχολεία   πλύσης  εγκεφάλου  στην  Θράκη  και  στην  Αθήνα . 
Τυπώνει  και  διανέμει  βιβλιαράκια   με  εύπεπτα  και ελκυστικά  εδάφια  απο  το  κοράνι .

600   Ελληνέζοι   ήδη  βαπτίσθηκαν  μουσουλμάνοι .

Το  ιερατείο  σας   τί  κάνει  ;  Κοιμάται  και  ροχαλίζει  ;   Ασχολείται   με  τον  πόλεμο  εναντίον  των  "σατανικών  αρχαιοελληνιστών"  ;  
Μήπως  τελικά  προτιμά  να  συνυπάρχει  με  τους  μουσουλμάνους  παρά  με  τους  αρχαιελληνιστές ;  

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ""
Και η απάντηση:
1.Eμείς , αγαπητέ νεοπαγανιστή, δεν είμαστε δυνάμεις καταστολής ή αναχαίτισης και δεν έχουμε την πείρα των θρησκευτικών πογκρόμ πού έχει η δική σας αιματοβαμμένη ιστορία, όπως περιγράφεται στα δικά μας Ορθόδοξα Μαρτυρολόγια. Άμα νοσταλγείτε διωγμούς, βασάνους και ανακρίσεις της ελληνορωμαϊκής εποχής φτιάξτε σταυρούς, ανοίξατε αρένες με λιοντάρια και επινοείστε βασανιστήρια τύπου Νέρωνος, Διοκλητιανού και Ιουλιανού του Παραβάτου, όπου μπορείτε να ασκήσετε δι αίματος την νεοπαγανιστική λατρεία και έθος επί των λαθρομεταναστών.
2. Η Ορθόδοξη Εκκλησία πηγαίνοντας αιώνες τώρα χέρι με χέρι και σταθείσα τροφός και Μάνα του πολύπαθου Ελληνικού Λαού, υπέστη μαρτυρίων και διώξεων από το μουσουλμανικό Τέρας και έδωσε το παρόν στους αγώνες του Έθνους, προετοιμάζοντας το για Αγώνα και ανεξαρτησία με τέτοιο τρόπο, ώστε Ελλάς και Ορθοδοξία να ταυτίζονται ιστορικά για πολύ μεγάλο διάστημα. Ακόμα οι ρίζες αυτού του λαού ευρίσκονται στην ελληνορωμαϊκή ορθοδοξία,στην ακατάλυτη φύτρα και Μάνα του Έλληνα.
3. Η Εκκλησία εκτός από το πολυδιάστατο κοινωνικό της έργο (ουσιαστικά σήμερα είναι ο μόνος θεσμός και φορέας πού ενδιαφέρεται έμπρακτα για τον μαστιζόμενο από την κρίση ΕΛΛΗΝΑ και ΑΝΘΡΩΠΟ, κάθε φυλής και θρησκείας) έχει να επιδείξει και παρέμβαση ουσιαστική επί των εθνικών θεμάτων, σημαίνουσα διά των αρχιερέων και ιερέων της καθημερινώς τον εξ ανατολών κίνδυνο και την αλλοίωση της ρωμαίικης ταυτότητας του Ελληνικού Έθνους.Επιπλέον δε, ΚΑΙ τους λαθρομετανάστες θεραπευει έργω διά φιλανθρωπιών,  υπείκουσα στην εντολή της αγάπης του ιδρυτού της, και τις οικουμενικές διαστάσεις της φύσης και αποστολής της, μη παρεκκλίνουσα όμως από την αρετή και αγωνία της φιλοπατρίας και μη εκπίπτουσα εις άγονους και ακραίους εθνικισμούς, πού προσβάλουν την έννοια του Ανθρώπου, του Χριστιανού και αυτού του Έλληνος.
4. Ο λεγόμενος νεοπαγανισμός ανήκει στα νεοφανή και καταστρεπτικά ρεύματα της Νέας Εποχής και στις ολοκληρωτικές, καταδυναστεύουσες την ανθρώπινη ελευθερία, αλλά και την ελληνική αρετή(όση έχει απομείνει) θρησκείες και ομοιάζουν στις προθέσεις με τα κέντρα εξουσίας  πού διοχετεύουν τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα και επιβουλεύονται την ταυτότητα μας.
Άρα αν θα έπρεπε να φανούμε συνεπείς στην δική σας συλλογιστική και φιλοσοφία και καθ'υμάς σκληροί απέναντι στις προκλήσεις , θα έπρεπε να διώξουμε και εσάς. Ηρεμείστε! Θέτουμε τον κόσμο σε επιφυλακή όσον αφορά τις δικές σας περιπτώσεις και αλλοιώσεις της ιστορίας, αλλά ------->

5. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. Πώς να πάρει κανείς στα σοβαρά κάποιον πού λατρεύει θεούς μοιχούς, γκρινιάρηδες,ψεύτες, δολοφόνους, πόρνους, φθονερούς και άθλιους πού αρέσκονται να βασανίζουν και να εξουθενώνουν τον Άνθρωπο εκείνο πού η αρχαία ελληνική διανόηση και φιλοσοφία αποθέωσε, έθεσε στο κέντρο του Σύμπαντος και ανέδειξε διά της Σκέψεως και της Τέχνης; Πώς μπορεί να παρει κάποιος σοβαρά ανθρώπους που λατρεύουν τα άλση,τις πέτρες και τα γίδια;Ανθρώπους αργόσχολους γεμάτους απωθημένα, μίση και εντάσεις , πού ψάχνουν την εκτόνωση και δικαίωση στην ένταξη τους σε ομάδες απάνθρωπης φιλοσοφίας, εξωπραγματικής προγονολατρείας και εικονικής υπερδύναμης για να δικαιωθούν και να υπάρξουν; ΛΥΠΑΜΑΙ.
Θεωρείστε την παραπάνω ανάρτηση-απάντηση λοιπόν μόνο αποτέλεσμα της καλής μου διάθεσης και χάριν οικονομίας χρόνου περισσεύοντος εις εμέ, αλλιώς δεν θα είχα καν την διάθεση να ασχοληθώ με αστειότητες και να επιδείξω τέτοια ψυχραιμία με ανθρώπους πού με ψυχωτική ένταση βλαστημούν τόσο ακραία την αγία μου Πίστη και τους Πατέρες και τους προγόνους μου.


...Έρρωσθε!